Alles schoon met stoom!   >>  De kracht van stoom
De kracht van stoom

The Steamcompany maakt schoon met stoom. Stoom maakt het mogelijk om op een milieuvriendelijke manier zelfs de sterkst vervuilde plaatsen snel en grondig te reinigen. Door gebruik te maken van verschillende stoommachines, kan The Steamcompany niet alleen auto’s of andere voertuigen reinigen, maar ook de standaard van reiniging van bijvoorbeeld zorginstellingen, scholen en horecagelegenheden aanzienlijk verhogen. Natuurlijk kunnen ook particulieren gebruik maken van onze diensten.
 
De kracht van stoom
 
Perfect schoon
De hoge temperatuur (150C-180C) in combinatie met de hoge druk (4-8 bar) geeft stoom een ongeëvenaarde reinigingskracht. De hoge temperatuur van stoom verweekt vet, olie en smeer. Door de hoge druk van de stoom schieten de vastgekleefde vuildeeltjes los. Zelfs de meest vervuilde oppervlaktes worden met stoom perfect schoon!
 
Heerlijk fris
Stoom heeft ook een ontgeurende eigenschap. Vieze geurtjes worden verwijderd uit kleren en bekleding. Ook handig als je dieren in huis hebt, of rooklucht wilt verwijderen. Alles ruikt weer lekker fris!
 
Gemakkelijk in gebruik
De stoom bereikt door de hoge druk ook vuil op de meest moeilijk bereikbare plaatsen, zoals naden, kieren en voegen. Schrobwerk wordt overbodig!
 
Veilig
De hete stoom daalt enorm snel in temperatuur zodra deze in contact komt met lucht. Daardoor is stoomreiniging veilig in het gebruik, en is het te gebruiken voor het reinigen van bijna alle materialen. Naast tegels en RVS is het ook geschikt voor het reinigen van diverse stoffen, leer en vinyl.
 
Hygiënisch
Door de hoge temperatuur worden bacteriën en andere micro-organismen gedood, waardoor stoom sterk ontsmettend werkt. Ook huisstofmijt en de stofmijteitjes worden onschadelijk gemaakt doordat de hete stoom diep in de vezels doordringt. Een uitkomst voor mensen met astma of allergie!
 
Extreem efficiënt met water
Stoomreiniging is waterbesparend. Met stoomreiniging gebruik je 90 tot 95% minder water en daarmee is het zuiniger met water dan alle andere reinigingsmethodes!
 
Korte droogtijd
Oppervlaktes zijn snel weer droog, doordat er veel minder water wordt gebruikt dan bij soppen en boenen. Dezelfde dag kunt u alweer gebruik maken van uw auto of slapen op een schone matras!
 
Goed voor mens en milieu
Stoomreiniging maakt geen gebruik van agressieve schoonmaakmiddelen, ontsmettingsmiddelen of chemicaliën. Deze producten zijn slecht voor de gezondheid van mensen, kinderen en dieren en schaden het milieu. Wie voor stomen kiest, kiest voor een ecologisch verantwoorde reinigingsmethode die bijdraagt aan een gezonde wereld!

THE STEAMCOMPANY


Koldingweg 9
9723 HL Groningen
085 1300910
info@thesteamcompany.nl
K.v.K. 02059833

Algemene voorwaarden
Disclaimer

ACTUEEL NIEUWS

Nieuwsbrief ontvangen?

PROGRAMMA INNOVATIEF & DUURZAAM MKB GRONINGEN


PROGRAMMA INNOVATIEF & DUURZAAM MKB GRONINGEN