Home   >   Alles schoon met stoom!
Alles schoon met stoom!
 
Met stoomreiniging worden op een snelle, grondige en groene manier de lastigste schoonmaakproblemen efficiënt opgelost. De toepassingen van stoom zijn flexibel en veelzijdig.
 
Gebruiksmogelijkheden
The Steamcompany kunt u inschakelen voor het grondig en ecologisch reinigen van:
- Het reinigen van auto’s, caravans en campers
- Alle meubels, dekbedden en matrassen
- Alle vloerbedekkingen, tapijten en vloerkleden
- Alle voegen, hoeken en randen
- Alle ramen en deuren
- Alle gladde wanden en vloeren
- Het reinigen van kantoorinrichtingen, ziekenhuizen, sportfaciliteiten, horeca, enzovoort.
- Ook toepasbaar voor het verdelgen van onkruid in uw tuin of het verwijderen van ongewenste graffiti op gevels
 
The Steamcompany kan met zijn compleet uitgeruste bedrijfswagens gemakkelijk naar u toekomen, op een moment dat het u uitkomt. De mogelijkheden zijn legio.
 
Bij u thuis
Bent u allergisch voor huisstofmijt of wilt u gewoon een schoon en fris huis? Met onze stoommachines reinigen wij uw matras, vloerkleed, meubels of uw badkamer.
 
Kantoorgebouwen
Met onze stoommachines worden tapijten, bureaus, en sanitair weer schoon en bacterievrij. Een frisse werkomgeving houdt uw werknemers gezond!
 
Zorginstellingen
Stoomreiniging kan op verschillende gebieden worden toegepast, van patiëntenkamers en sanitaire ruimtes tot rolstoelen en leenmatrassen. Het verwijdert stofmijt en bacteriën uit bedden, gordijnen en vloerbedekking. Met stoomreiniging wordt zelfs de beruchte ziekenhuisbacterie MRSA bestreden.
 
Dagverblijven
Speelgoed, tafels, stoelen en bureaus worden grondig gereinigd. Maar ook commodes, matrasjes en speelmatten zijn weer schoon, ruiken fris en zijn bacterievrij!
 
Sportscholen en gymzalen
Stoom maakt alle fitnesstoestellen weer vrij van zweet, bacteriën en nare geurtjes. Sanitaire ruimtes en sporttoestellen: alles wordt weer schoon met stoom!
 
Hotels en horeca
Stoom creëert schone en hygiënische matrassen, tapijten, gordijnen en meubels. Uiteraard ook geschikt voor tegels in de badkamer, toiletpotten en spiegels. Stoom is ook geschikt voor het reinigen van keukenapparatuur, trolleys en werkbladen in de keuken.
 
Supermarkten
Schappen, deuren en vitrines worden hygiënisch schoon met stoomreiniging. Ook kassa’s, transportbanden en voedselbereidingsgebieden worden met stoom diep gereinigd en ontsmet.
 
Bioscopen
Hoeveel mensen maken er wel niet gebruik van de stoelen in een bioscoop? Gemorste frisdranken, chocoladevlekken van de M&M’s: alles wordt met onze stoommachines weer grondig verwijderd. In een schone en frisse omgeving kunnen de bezoekers weer heerlijk ontspannen naar een film kijken.

THE STEAMCOMPANY


Koldingweg 9
9723 HL Groningen
085 1300910
info@thesteamcompany.nl
K.v.K. 02059833

Algemene voorwaarden
Disclaimer

ACTUEEL NIEUWS

Nieuwsbrief ontvangen?

PROGRAMMA INNOVATIEF & DUURZAAM MKB GRONINGEN


PROGRAMMA INNOVATIEF & DUURZAAM MKB GRONINGEN