Verkoop stoomstofzuigers   >>  Garantie

Garantie en Onderhoud

Onze stoomstofzuigers zijn ontworpen op basis van jarenlange (gebruiks)ervaring en innovatie. U bent hierdoor te allen tijde verzekerd van een zeer hoogwaardige kwaliteit met standaard 2 jaar productgarantie.

Uitzondering op de garantie zijn; slijtage onderhevige onderdelen, verkeerd gebruik, niet tijdig ontkalken.

Indien gewenst kunnen we u een service-overeenkomst aanbieden. Wij zullen dan periodiek (jaarlijks) onderhoud uitvoeren en uw stoomstofzuiger controleren op een juiste werking en indien noodzakelijk opnieuw voorzien van een nieuw keuringscertificaat. Door deze onderhoudsbeurt is een correcte werking van uw investering voor jaren lang gewaarborgd.

Onze stoomstofzuigers zijn allen uitgevoerd met een ontkalkingsindicator. Hierdoor kunt u dit proces eenvoudig zelf in de gaten houden en eventueel de boiler ontkalken als de machine dit aangeeft. Deze ontkalkingsindicator zorgt er dus mede voor dat uw machine optimaal blijft functioneren. Het verdere onderhoud dat u zelf dient te doen is de machine goed schoonhouden na gebruik. Een emmer warm water opzuigen na een schoonmaakklus is al voldoende om deze reiniging uit te voeren.

Wilt u meer informatie over het onderhoudscontract, neem dan contact op, wij informeren u graag.

THE STEAMCOMPANY


Kweldergras 5
9738 AJ Groningen
050 7370044
info@thesteamcompany.nl
K.v.K. 02059833

Algemene voorwaarden
Disclaimer

ACTUEEL NIEUWS

Nieuwsbrief ontvangen?

PROGRAMMA INNOVATIEF & DUURZAAM MKB GRONINGEN


PROGRAMMA INNOVATIEF & DUURZAAM MKB GRONINGEN